Privacyverklaring

Privacyverklaring

De algemene gegevens van ALLFIX Gevel&Dak
Naam: ALLFIX
Vestigingsadres: Didamseweg 1 7031 AK Wehl
Postadres: Acacialaan 15 7004 AM Doetinchem
KvK nr.: 7356800
BTW nr.: NL163103859B02
e-mail adres: info@gevelendak.com

Middels deze privacyverklaring wordt je geïnformeerd hoe ALLFIX je persoonsgegevens verwerkt, gebruikt en opslaat. ALLFIX respecteert de privacy van al haar klanten.
ALLFIX gaat dan ook zorgvuldig om met de vertrouwelijke informatie en alles wordt vertrouwelijk behandeld.
Deze privacyverklaring is uitsluitend bedoeld voor de diensten van ALLFIX. Wees er dus van bewust dat we niet verantwoordelijk zijn voor het privacy beleid van eventueel genoemde andere bedrijven of organisaties op de website van ALLFIX. Door gebruik te maken van onze website geeft u aan ons privacybeleid te accepteren

Ons gebruik van verzamelde gegevens:

Persoonsgegevens die worden gebruikt en verwerkt
-Voornaam
-achternaam
-Naam bedrijf of organisatie(indien van toepassing)
-e-mail adres
-telefoonnummer
-adresgegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een aanvraag van een van onze diensten, vragen wij u om uw persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om u te kunnen benaderen en om u van dienst te kunnen zijn. De gegevens worden intern opgeslagen en wordt volgens de moderne technieken beveiligd om zo datalekken te voorkomen.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Voor sommige situaties kunnen wij u om persoonlijke gegevens vragen die nodig zijn om uw vragen of verzoeken te kunnen beantwoorden. De gegevens worden intern opgeslagen volgens de moderne technieken beveiligd om zo datalekken te voorkomen.

Cookies
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde anonieme informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website wordt gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor de eigenaar van deze website (ALLFIX) en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben gekregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld tenzij wij van u daarvoor toestemming krijgen. Hierbij gaat het om diensten die door derden worden geleverd en daarvoor uw informatie nodig hebben om u van dienst te kunnen zijn.

Bewaren persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens op de site worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Documenten die worden opgeslagen om aan de wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen worden maximaal 7 jaren bewaard.

Veranderingen
De privacyverklaring is afgestemd op de mogelijkheden van onze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen van deze privacyverklaring. We raden u dan ook aan om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien en eventueel aan te passen of te verwijderen voor zover deze gegevens nog bij ons zijn opgeslagen op de site of in documenten.
U kunt hiervoor een verzoek indienen naar info@gevel&dak.com
ALLFIX zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 30 dagen op uw verzoek reageren.

Recht op indienen klacht
ALLFIX wilt u erop wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens als u van mening bent dat ALLFIX niet voldoet aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

ONS WERK

DOETINCHEM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu.

Gallery

Lees verder

ONZE WERKZAAMHEDEN

KLANTEN & PARTNERS

Contact / offerte aanvraag

  • Gevel
  • Bedrijfspand Onderhoud
  • Dak
  • Overige Specialisme