Waarmee Kunnen Wij Jou Helpen?

Vraag offerte aan

Vastgoed Onderhoud

In deze moderne tijd is het van zeer groot belang welke uitstraling uw bedrijfspand heeft. Bedrijventerreinen zijn niet meer grijs en sober zoals in de jaren ’80. De gevels van bedrijfspanden zijn tegenwoordig bekleed met prachtige materialen zoals bv damwandprofiel. Deze gevelbekleding, maar ook de kunstof of aluminium kozijnen en het glas, moeten echter wel goed worden onderhouden om het pand dezelfde uitstraling te laten houden zoals het bedoeld was door de architect, de eigenaren van het vastgoed en/of de huurder.

De gevelbekleding en de kozijnen zijn voorzien van een coating. Deze coating gaat verkleuren en poederen als het niet, niet voldoende of verkeerd wordt onderhouden.

Met de juiste knowhow, nieuwste technieken en speciaal voor deze ondergronden ontwikkelde producten, zijn wij in staat uw bedrijfspand in goede staat te houden en tot in lengte van dagen het de uitstraling te garanderen zoals het bedoeld was bij de bouw.

Overig

Alles onder 1 dak!!
Nagenoeg alles aan de buitenkant van of op het terrein rondom uw pand of woning kunnen wij bewerkstelligen. Sommige werkzaamheden worden door deskundige partners uitgevoerd. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Klanten & Partners

21 jaar ervaring en expertise in het reinigen, renoveren en onderhouden van gevels en daken.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  Uw adres (straat + nummer + woonplaats)*

  ONDERWERP

  WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN?